Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

ANWB autoverzekering

ANWB ANWB heeft een autoverzekering vanaf €24 per maand!

ANWB kreeg een 7.5 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij ANWB? Klik dan hier!
ANWB

Wie is ANWB ?

De ANWB autoverzekering is als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen in 2011 en biedt een Schade Compleet dekking met drie jaar aanschafwaardegarantie.

De ANWB autoverzekering is beschikbaar in drie variaties, namelijk de wettelijke aansprakelijkheid Schade aan Anderen, Schade Beperkt Casco en Schade Compleet. Schade Beperkt Casco biedt naast de wa dekking ook dekking voor schade aan de eigen auto door storm, natuur, brand of diefstal. Tot een bedrag van 2.500 euro zijn accessoires meeverzekerd. Schade Compleet is de meest uitgebreide variant, waarbij er ook nog schade wordt vergoed, die door eigen schuld is ontstaan. Deze verzekering wordt voor nieuwe auto's aanbevolen.

ANWB leden krijgen vijf procent korting op de autoverzekering. De no-claim korting kan tot tachtig procent oplopen. Ook kan er van een pakketkorting geprofiteerd worden, waarbij er tot tien procent korting op jaarbasis wordt gegeven. Bij twee verzekeringen wordt er bijvoorbeeld vier procent korting verstrekt.

Extra dekkingen
De standaard dekking voor accessoires tot 2.500 euro bij Schade Beperkt en Schade Compleet kan worden uitgebreid tot 5.000 euro. Dekking wordt dan onder meer geboden voor het navigatiesysteem, trekhaak, fietsendragers, dakdragers, sportvelgen en kinderstoeltjes.

Het is mogelijk om verkeersrechtsbijstand extra mee te verzekeren als aanvullende dekking.

De inzittendenverzekering dekt na een ongeval verlies van inkomen en ziekenhuiskosten. Ook schade aan sieraden en kleding komt voor een vergoeding in aanmerking. De uitkering per schadegeval bedraagt maximaal 1.000.000 euro.

Optioneel kan er gekozen worden voor een aanschafwaardegarantie van drie jaar voor auto's met een waarde van maximaal 50.000 euro. De aanschafwaarde wordt dan tot en met drie jaar na aankoop vergoed bij een total loss verklaring. Er zal dan wel een originele nota moeten worden overgelegd. Deze extra dekking kan alleen bij de Schade Compleet worden afgesloten.

Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij ANWB?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact