Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

FBTO autoverzekering

FBTO FBTO heeft een autoverzekering vanaf €12 per maand!

FBTO kreeg een 8.2 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij FBTO? Klik dan hier!
FBTO

Wie is FBTO ?

Lijkt een autoverzekering waarbij u alleen betaalt voor wat u gebruikt en geen onnodig hoge premie betaalt te mooi om waar te zijn? Integendeel! Bij FBTO betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en bepaalt u zelf welke onderdelen u wilt meeverzekeren en welke niet. U bepaalt eerst welke basisverzekering u wilt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een WA-verzekering. Deze wettelijk verplichte verzekering is de meest eenvoudige autoverzekering en dekt de schade die u door een ongeval veroorzaakt bij een ander. Ook deze eenvoudige verzekering biedt u als FBTO klant al de nodige voordelen:

- Bij schade waarvoor u niet verzekerd bent, krijgt u toch hulp en voordeel
- Bij acht of meer schadevrije jaren ontvangt u 75% no-claimkorting
- U kiest alleen de aanvullende modules die u nodig heeft

Naast de WA-verzekering kunt u bij FBTO ook kiezen voor een WA-plus verzekering. Deze verzekering biedt naast de dekking van de WA-verzekering ook dekking bij total loss verklaring. Wij begrijpen namelijk dat uw auto voor u veel waard is, ongeacht of deze nu net nieuw of al wat ouder. FBTO heeft dan ook een aanschafwaardevergoeding: als u WA-plus verzekerd bent, krijgt u bij FBTO niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde terug wanneer uw auto total loss wordt verklaard. Deze aanschafwaardevergoeding geldt tot drie jaar na aanschaf van uw auto.

Natuurlijk kunt u zich bij FBTO ook All Risk verzekeren. U bent dan WA-Casco verzekerd. Deze uitgebreide verzekering biedt niet alleen dekking van de kosten wanneer u schade bij een ander veroorzaakt, maar ook dekking van de kosten voor uw eigen schade. Hierbij maakt het niet uit of u de schade zelf veroorzaakt heeft, of dat de schade door iemand anders veroorzaakt is. Uiteraard profiteert u, wanneer u WA-Casco verzekerd bent, ook van de dekking van de WA-plus verzekering.

Nadat u een basisverzekering gekozen heeft, kunt u vervolgens diverse aanvullende modules toevoegen aan uw autoverzekering. Wanneer u normaalgesproken bijvoorbeeld niet met de auto buiten Nederland komt, maar spontaan een weekendje naar het buitenland besluit te gaan, kunt u de module Pechhulp Buitenland aanzetten. Zo bent u ook in het buitenland verzekerd van snelle hulp bij autopech. Indien nodig zorgen wij voor vervangend vervoer bij autopech in het buitenland. En mocht uw auto niet in het buitenland gemaakt kunnen worden, dan zorgt FBTO ervoor dat uw auto terug naar Nederland wordt vervoerd.

Naast de module Pechhulp Buitenland biedt FBTO nog meer aanvullende modules aan, namelijk:

- Ongevallen Inzittenden Verzekering
- Schadeverzekering bestuurder
- No-claim Beschermer
- Pechhulp Binnenland
- Eigen keuze herstelbedrijf
- Verkeersrechtsbijstand

Het op ieder gewenst moment vrij aan- en uitzetten van deze modules is echter niet het enige voordeel dat FBTO u biedt. Zo profiteert u bij ons ook van gratis keuringen en handige korting. We hebben namelijk afspraken met diverse bedrijven voor APK keuringen en onderhoud, maar ook voor parkeren. Alles om u als klant van FBTO zo goed mogelijk van dienst te zijn wanneer u ons nodig heeft. Wacht dus niet langer en sluit hier direct een voordelige FBTO autoverzekering af.

Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij FBTO?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact