Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

InShared autoverzekering

InShared InShared heeft een autoverzekering vanaf €13 per maand!

InShared kreeg een 7.9 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij InShared? Klik dan hier!
InShared

Wie is InShared ?

"We all benefit". Dat is het motto van Inshared. Bij Inshared vinden we namelijk dat premie die niet wordt uitgekeerd, moet worden terugbetaald aan de klant. Als onze klanten daarom samen de schade beperken, kunnen we samen de premie laag houden. Daarnaast betaalt Inshared een deel van de betaalde premie terug wanneer u een jaar lang geen schade heeft. Dankzij dit idee kunnen we u een lage premie bieden. Bent u dus op zoek naar een transparante verzekering met één van de laagste premies van Nederland, zoek dan niet verder! Inshared is namelijk precies de verzekering die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor onder andere een woon-, rechtsbijstand- of reisverzekering. Maar ook voor een autoverzekering bent u bij Inshared aan het juiste adres. Wij bieden u een autoverzekering die op basis van ruim 800 beoordelingen met een 8.1 beoordeeld is. Genoeg reden om voor Inshared te kiezen dus! Naast een uitstekende beoordeling, zijn er nog meer redenen om voor een autoverzekering van Inshared te kiezen. Onze voordelen op een rijtje:

- Ruime dekking; o.a. de eerste drie jaar vergoeding van nieuwwaarde, bij een tweedehands auto die bij aankoop jonger was dan 6 jaar krijgt u nog drie jaar na aankoop de aanschafprijs vergoed, na drie jaar krijgt u de vervangingswaarde + 10%.
- Geen bonus/malus; Inshared gelooft niet in het afstraffen van slecht gedrag, maar in het belonen van goed gedrag. Daarom werken wij met Beloningspunten en krijgt u gegarandeerd nooit een premieverhoging na schade.
- Gratis vervangend vervoer; wanneer uw auto total loss, gestolen, of via Inshared in reparatie is, regelt Inshared gelijkwaardig vervangend vervoer voor u.
- Geen opzegtermijn; bij ons kunt u elke dag alle autoverzekeringen opzeggen.
- Bobbiedekking; u rijdt natuurlijk niet altijd alleen in uw auto. Naast uw familie en vrienden, neemt u de trouwe viervoeter wellicht ook mee in de auto. Bij Inshared is uw hond of kat in de auto daarom ook meeverzekerd.

Wanneer u voor een autoverzekering via Inshared kiest, heeft u een aantal verzekeringen waaruit u kunt kiezen. Zo bieden wij uiteraard een WA verzekering. Wanneer u kiest voor deze verzekering, bent u verzekerd voor de schade die u aan anderen toebrengt. Schade aan uw eigen auto wordt in dit geval niet vergoed. Van deze verzekering wordt het meeste gebruikgemaakt door mensen met een auto ouder dan tien jaar.

Heeft u een auto die tussen de vijf en tien jaar oud is, dan is het verstandig om uzelf iets dekkender te verzekeren. Een All Risk verzekering is dan wellicht een beetje overdreven, maar alleen een WA is weer net te weinig zekerheid. Daarom biedt Inshared ook een zogenaamde Halve All Risk verzekering. Bij schade aan uw auto door uw eigen schuld of die van een ander, delen we dan de schade. InShared betaalt de ene helft, u de andere. Deze verzekering kunt u afsluiten voor auto's tot achttien jaar.

Wanneer u houdt van zekerheid en een auto heeft die jonger dan vijf jaar is, is een All Risk verzekering de beste keuze. Hiermee bent u verzekerd voor de schade aan uw eigen auto en die van een ander, of het ongeval nu uw schuld was of niet. Deze verzekering kan afgesloten worden voor auto's tot tien jaar.

Naast deze drie autoverzekeringen, bent u bij Inshared ook voor aanvullende verzekeringen aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een Schadeverzekering Inzittenden, Pechhulp of een Bandenbundel.

Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij InShared?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact