Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

Aegon autoverzekering

Aegon Aegon heeft een autoverzekering vanaf €16 per maand!

Aegon kreeg een 7.6 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij Aegon? Klik dan hier!
Aegon

Wie is Aegon ?

Bij de autoverzekering van Aegon kunnen bestuurders zelf aangeven welke soorten schade zij gedekt willen hebben binnen het pakket. Dankzij het grote aantal mogelijkheden binnen deze autoverzekeringen kunnen zowel nieuwe als ervaren bestuurders een verzekering op maat afsluiten. Woon je in een buurt met hoge criminaliteit dan heb je behoefte aan dekking voor diefstal of vandalisme, en heb je talloze extra's op de auto gemonteerd dan kun je die weer aanvullend verzekeren.

Kortom, de autoverzekering van Aegon is handig voor iedere autobestuurder, maar hoe zit het nu met de premie en dekking? In dit artikel lees je alles over de verschillende verzekeringspakketten en -dekkingen van Aegon.

Welke autoverzekeringen heeft Aegon?

In Nederland moet ieder voertuig wettelijk met een WA-verzekering worden gedekt. Deze verzekering biedt dekking bij schade aan anderen, Aegon biedt hierbij dekking tot €2.000.000 aan schade. Schade die hierbij aan het eigen voertuig ontstaat wordt hierbij niet gedekt omdat de bestuurder dit zelf heeft veroorzaakt.

Bij iedere verzekeringsmaatschappij kun je terecht voor aanvullende dekkingen bovenop de WA-verzekering, zo ook bij Aegon. Allereerst is er het Beperkt Casco; dit aanvullende pakket biedt dekking bij ruitschade en natuurschade. Joyriding, diefstal en brand vallen ook binnen het pakket. Het dekkingsbedrag voor deze schade loopt op tot €2.000.000, echter loopt de schade hierbij vaak op tot maximaal €10.000. Hoe hoog het bedrag ook is, er kan altijd een legitieme claim worden opgegeven. Vervolgens zal Aegon alle bedragen dekken.

Binnen de All-Risk autoverzekering van Aegon worden nog meer soorten schade gedekt. Is er plotselinge schade aan de auto ontstaan waarvan je zelf niet weet wat de aard is? In dat geval zal Aegon de rekeningen dekken. Ook vandalisme wordt binnen de All-risk verzekering gedekt. Binnen dit pakket hanteert Aegon 3 varianten:

1. All-Risk Basis; deze heeft de laagste premie maar hanteert ook een eigen risico van €250

2. All-Risk Compleet; goede prijs/kwaliteitverhouding en tot 24 maanden de nieuwwaarde van de auto uit laten keren

3. All-Risk Royaal; geen eigen risico, tot 36 maanden nieuwprijs uit laten keren, gratis tot €5.000 aan accessoires laten dekken.

De voordelen van Aegon's autoverzekering

- Eigen invulling van schadedekking

- Snelle claimafhandeling

- Aanvullende pakketten voor onder andere accessoires

- Altijd hulpverlening in binnen- en buitenland

Aegon stelt bij het opmaken van de maandelijkse of jaarlijkse premie de schadevrije jaren voorop. Hoe langer een bestuurder schadevrij rijdt hoe hoger de korting op de premie zal zijn. Bestuurders met meer dan 5 schadevrije jaren kunnen rekenen op enkele procenten premiekorting, maar bestuurders die al meer dan 10 of 15 jaar schadevrij rijden kunnen al snel meer dan 10% korting op de premie krijgen. Deze korting geldt bij alle autoverzekeringspakketten, zowel de standaard WA-dekking als de Beperkt Casco- en All-risk-verzekeringen.

Oordeel van Aegon

De verzekeringsmaatschappij is dan ook ideaal voor bestuurders die al lange tijd schadevrij rijden en behoefte hebben aan een verzekering op maat. Zo is het aanvullende pakket voor accessoires bijzonder geschikt voor autotuners en kunnen gezinnen een extra aanvulling afsluiten voor dekking bij schade aan inzittenden.

Wat je behoeftes ook zijn binnen het verzekeringspakket, met Aegon kun je altijd een goed pakket op maat samenstellen.Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij Aegon?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact