Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

Nationale Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden Nationale Nederlanden heeft een autoverzekering vanaf €15 per maand!

Nationale Nederlanden kreeg een 7.1 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij Nationale Nederlanden? Klik dan hier!
Nationale Nederlanden

Wie is Nationale Nederlanden ?

Nationale Nederlanden staat in ons land al jaren bekend als een van de meest betrouwbare financiële partners van ons land. Naast spaarrekeningen, belegprogramma's en hypotheken biedt Nationale Nederlanden vandaag de dag ook verzekeringen aan, en dan in het bijzonder voor auto's. De verzekering richt zich vooral op ervaren bestuurders en heeft voor hen talloze voordelen die ervoor zorgen dat de premie erg laag kan uitvallen. In dit artikel lees je onze beoordeling van de autoverzekering van Nationale Nederlanden.

Wat biedt de autoverzekering van Nationale Nederlanden?

Het is bij een autoverzekering afhankelijk van de dekking die jij zelf afsluit welke bedragen zullen worden uitgekeerd. Met een WA-verzekering krijg je dekking op schade die je aan anderen of eigendommen van anderen veroorzaakt. Dit is in Nederland een verzekering die wettelijk verplicht is. Bovenop de WA-verzekering kan naar wens een WA+ Extra of WA+ Casco worden afgesloten.

WA+ Extra biedt extra dekking bij onder andere diefstal en stormschade. Deze verzekering is onmisbaar voor mensen die in een gebied met veel criminaliteit of natuurgeweld wonen. WA+ Casco geeft nog meer extra dekking. Zo krijg je, wanneer jouw auto total loss is verklaard, binnen 2 jaar de nieuwwaarde van het voertuig uitgekeerd. Veel andere verzekeraars kiezen hier voor de dagwaarde. Dit biedt dan ook een mooi voordeel voor bestuurders met een nieuw voertuig.

Auto verzekeren in het buitenland

Voor bestuurders die regelmatig naar het buitenland gaan is er bij Nationale Nederlanden een ideale autoverzekering. De WA+Casco biedt naast zorgvuldige dekking in binnenland ook hulp bij pech in het buitenland. Zo kunnen vakantiegangers altijd rekenen op een goede afhandeling van een defect aan het voertuig in het buitenland. Bestuurders die alleen de WA-autoverzekering van Nationale Nederlanden afsluiten kunnen altijd rekenen op hulp bij pech in het buitenland.

Nationale Nederlanden voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dit keurmerk wordt uitsluitend aan professionele verzekeringsmaatschappijen gegeven. De organisatie richt zich op het verbeteren van de verzekeringen in Nederland om deze meer te richten op de wensen en behoeftes van de consument. Geen kleine letters en altijd transparantie vooraf, maar ook altijd de garantie op 100% tevredenheid bij het afhandelen van een claim.

Voordelen van Nationale Nederlanden

- Tot 2 jaar nieuwwaarde laten uitkeren

- Altijd hulp bij pech in het buitenland

- NN voldoet aan belangrijke verzekeringseisen

- Vooraf duidelijkheid over de dekking en premie

Oordeel van de autoverzekering van Nationale Nederlanden

De autoverzekeringen van Nationale Nederlanden zijn bijzonder geschikt voor gezinnen. Dekking op reis, snelle claimafhandeling en directe hulpverlening zijn hierbij belangrijke factoren. Daarbij kijkt Nationale Nederlanden bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering voor een tweede of derde voertuig altijd naar de schadevrije jaren van het eerste voertuig. Rijd je dus al 10 jaar schadevrij in de eerste auto dan ontvang je ook bij de tweede of derde auto een korting op de premie in verband met het aantal schadevrij jaren.

Voor gezinnen met meerdere kinderen is de autoverzekering van Nationale Nederlanden dan ook ideaal, het biedt veel korting en bovendien bij veel schade ook dekking. Met een bijzonder aantrekkelijke startpremie is dat zeer gunstig en kan het jaarlijks veel voordeel opleveren.Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij Nationale Nederlanden?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact