Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

Route Mobiel autoverzekering

Route Mobiel Route Mobiel heeft een autoverzekering vanaf €18 per maand!

Route Mobiel kreeg een 6.9 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij Route Mobiel? Klik dan hier!
Route Mobiel

Wie is Route Mobiel ?

Het zijn vooral de leden van de ANWB waar Route Mobiel Verzekeringen zich op richt. Daarmee wordt meteen duidelijk dat deze partij interesse heeft in de autobezitters die waarde hechten aan een goede service. Het zijn vooral de jongere bestuurders waar Route Mobiel zich als specifieke doelgroep op richt. De jonge bestuurders kunnen uitgaan van een prima dekking tegen een scherpe premie. De jonge doelgroep is kritisch en dat zorgt ervoor dat deze verzekeraar de scherpte niet verliest en altijd in ontwikkeling zal blijven.

Premie Route Mobiel Verzekeringen
De premies zijn in vergelijk tot de prijzen bij vele andere verzekeraars bij Route Mobiel Verzekeringen laag. Het motto van de verzekeraar luidt dan ook 'Een hoge dekking en een lage premie'. Dat geldt niet alleen voor de autoverzekering, maar zeker ook voor de reisverzekering. Route Mobiel biedt daarbij een uitgebreide service en houdt de kosten voor de consument juist laag. Dat kan door de eigen financiële zaken goed in de gaten te houden en door online opties te bieden aan de klanten.

Keuze voor Route Mobiel Verzekeringen
De jonge en frisse uitstraling van Route Mobiel Verzekeringen heeft zeker een bijzondere aantrekkingskracht. Ook de wijze waarop er aandacht wordt geboden aan de klant door de uitstekende service spreekt veel mensen aan. De vriendelijkheid doet warm aan en zo wordt er een echt thuisgevoel gecreëerd. Niet alleen kiezen steeds meer jongeren voor de mogelijkheid van pechhulp bij Route Mobiel, maar wordt ook vaker de voorkeur gegeven om bij deze verzekeraar de autoverzekering en een reisverzekering af te sluiten.

De verzekeraar biedt een vriendelijke service en zorgt ervoor dat de zaken omtrent de verzekeringen en pechhulp goed geregeld zijn.

Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij Route Mobiel?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact