Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

Witgeld autoverzekering

Witgeld Witgeld heeft een autoverzekering vanaf €17 per maand!

Witgeld kreeg een 7.3 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij Witgeld? Klik dan hier!
Witgeld

Wie is Witgeld ?

Witgeld is een onafhankelijke en zelfstandige dienstverlener op het gebied van financiële producten. Eerlijke verzekeringen die het leven makkelijker maken en die betrouwbaar zijn. Dat is het uitgangspunt van Witgeld. TAF en de Nationale Nederlanden sluiten daarop perfect aan en dat is ook de reden waarom deze partners geselecteerd zijn om voor de verzekeringen van Witgeld risicodrager te worden.

Hier staat Witgeld voor
Gemak, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Dat is waar Witgeld voor staat en waar de consument op kan vertrouwen. De verzekeringsproducten hebben bovendien een uitgebreide dekking. Meerdere onafhankelijke partijen beoordelen ons positief en de producten worden tegen een eerlijke prijs aangeboden.

Een eerlijke prijs voor verzekeringsproducten vindt Witgeld belangrijk, omdat er niet elke maand hoeft te worden verdiend aan de consument maar slechts één keer. Gemak is belangrijk en daarom wordt altijd de mogelijkheid geboden via internet een verzekering af te sluiten en de gegevens online te wijzigen.

Afhandeling van schade
Consumenten hebben baat bij een snelle afhandeling van schade. Een schadegeval is altijd vervelend, maar kan wel op een prettige manier worden afgehandeld. Aandacht en zorg staan daarbij hoog in het vaandel.

Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij Witgeld?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact