Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

Zelf autoverzekering

Zelf Zelf heeft een autoverzekering vanaf €18 per maand!

Zelf kreeg een 7.0 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij Zelf? Klik dan hier!
Zelf

Wie is Zelf ?

Zelf een heleboel regelen. Dat is de basis van de online verzekeraar Zelf.nl, waar iedereen helemaal zelf een autoverzekering kan afsluiten, een rechtsbijstandverzekering kan selecteren of alle vakanties in een jaar in één keer kan verzekeren. Dat levert geen enkel probleem vindt het team van Zelf.nl. Online kan er zoveel informatie gevonden worden dat een consument zelf kan bepalen wat belangrijk is om te verzekeren. Natuurlijk wordt er vanuit gegaan dat de Zelf.nl autoverzekering vergeleken zal worden met verzekeringen bij andere autoverzekeraars. Ook dat doet de klant zelf, want die wil niet meer betalen voor een product als dat niet nodig is. Vergelijk zelf maar eens de autoverzekering van Zelf.nl met andere autoverzekeringen en ontdek de verschillen.

Het vergelijken van autoverzekeringen gaat heel eenvoudig. Kijk op de website gewoon naar de Zelf.nl autoverzekering en vergelijk de dekking en de premie met andere verzekeringen. Vergelijk dus alleen een WA verzekering met een WA verzekering en niet een beperkt casco dekking met een all risk verzekering, want dat raakt kan noch wal en biedt geen goede vergelijking op de prijs. Die vergelijking kan wel gemaakt worden als er getwijfeld wordt over de juiste dekking. Het online vergelijken van de dekking en de premie biedt altijd financieel voordeel.

Het grootste voordeel is het financiële voordeel, want er komt altijd een goedkope verzekering uit de bus. Bovendien heeft het zelf vergelijken een goed gevoel en is er geen tussenpersoon nodig die verschillende verzekeringen aanprijst en er zelf beter van wordt. Zelf.nl hanteert de gedachte dat iedereen zelf wel kan bepalen wat het beste is en dat de consument ook geheel zelf online een verzekering kan afsluiten.

Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij Zelf?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact