Alleen de allerbeste verzekeraars voor u!

Autoverzekeringen top 3

Alle verzekeraars

Zij rijdt beter autoverzekering

Zij rijdt beter Zij rijdt beter heeft een autoverzekering vanaf €19 per maand!

Zij rijdt beter kreeg een 7.2 als beoordeling op haar diensten.

Direct uw premie berekenen bij Zij rijdt beter? Klik dan hier!
Zij rijdt beter

Wie is Zij rijdt beter ?

Zij Rijdt Beter verzekeringen heeft een bijzondere doelgroep en wel de vrouwen die vinden dat zij beter dan mannen kunnen rijden. Natuurlijk zijn de mannen bij deze verzekeraar ook van harte welkom als de verzekeringsproducten van Zij Rijdt Beter hen aanspreken. Aan de naam is echter al af te leiden dat deze verzekeraar zich toch vooral richt op de groep van zelfstandige en zelfbewuste vrouwen, die op zoek zijn naar een degelijke autoverzekering tegen een prima prijs.

Premie Zij Rijdt Beter Verzekeringen
De premies van de Zij Rijdt Beter Verzekeringen zijn zeer scherp en het is heel eenvoudig om via de website te berekenen wat de kosten zijn van een WA verzekering, WA plus verzekering of een Allrisk autoverzekering. Het zal opvallen dat de premie beduidend lager zal liggen dan bij vele andere verzekeraars. Zij Rijdt Beter Verzekeringen profileert zich in de markt dan ook als een echte prijsvechter en zet alles op alles om de kosten zo laag mogelijk te houden en dat met name voor vrouwen.

De lage premie komt ook voort uit de gedachte van de verzekeraar dat vrouwen beter rijden dan mannen en dus feitelijk minder schade veroorzaken.

Direct uw premie berekenen, meer lezen of een verzekering afsluiten bij Zij rijdt beter?

Copyright - 2014 2017 Auto-verzekering.net Alle rechten voorbehouden
Veelgestelde vragen | Disclaimer | Contact