Vergelijken

Profiteren van kortingsacties bij afsluiten autoverzekering

  • Gepubliceerd op 09-01-2013

Bij het afsluiten van een autoverzekering hebben consumenten vaak eerst een aantal polissen met elkaar vergeleken. Daarbij wordt er over het algemeen onder meer gelet op de laagste premie en verder wordt er gekeken naar de inhoud van de dekking. Ook de service van de verzekeringsmaatschappij kan een meewegende factor zijn om daar een autoverzekering af te sluiten. Het is echter ook mogelijk om te profiteren van kortingsacties bij het afsluiten van een autoverzekering. Dat biedt de klant direct voordeel en bovendien kan er vaak van andere promotievoordelen gebruik worden gemaakt.

Er zijn meerdere autoverzekeraars die doorlopend of afwisselend leuke promoties aanbieden. Een vaste korting op het online afsluiten van een verzekering voor de auto wordt bijvoorbeeld door Ohra gegeven. De actie met de korting wordt steeds verlengd en geldt altijd voor het eerste verzekeringjaar. FBTO is een van de verzekeraars waar klanten van meerdere voordelen gebruik kunnen maken, zoals een gratis APK keuring en een aantrekkelijke korting op de aanschaf van winterbanden.

Door van kortingsacties en promotievoordelen te profiteren kan er bij het afsluiten van een autoverzekering dus nog meer geld bespaard worden. Het is dan ook zeker aan te raden om de acties en promoties bij meerdere verzekeraars met elkaar te vergelijken. Ohra en FBTO zijn namelijk niet de enige autoverzekeraars die leuke voordelen te bieden hebben, want ook de ANWB en Unive komen bijvoorbeeld regelmatig met een aantrekkelijke promotie. Het kost weinig moeite om de verzekeraars met elkaar te vergelijken, maar kan uiteindelijk wel veel voordeeltjes opleveren voor de consument.