Vergelijken

Vrouw stuurt foto van zichzelf bij afsluiten autoverzekering

  • Gepubliceerd op 15-11-2017

Er is veel mogelijk in de wereld van auto´s en autoverzekeringen. Bijvoorbeeld om bij de overname van een auto direct een autoverzekering af te sluiten en dat online regelen. Dat was ook het geval met Alyssa die de auto van haar oma wilde overnemen. De autoverzekeraar wilde voor de autoverzekering een foto van de auto en vroeg aan Alyssa om foto´s te maken van de voorkant, zijkant en achterkant. Alyssa Stringfellow uit Alaska is 25 jaar en lerares. De verzekeraar die vroeg haar om foto´s op de sturen van de voorkant, zijkant en achterkant, maar noemde daarbij niet specifiek de auto. Het werd vanzelfsprekend geacht dat het hier ging om het maken van foto´s van de wagen.

In het selfietijdperk dacht de lerares er echter niet bij na om foto´s van de auto te maken. In plaats daarvan maakte zij meerdere foto´s van zichzelf van de voorkant en van de zijkant. Deze werden naar de verzekeraar toegezonden. Alyssa dacht alles goed te hebben afgehandeld met het invullen van de papieren en het verzenden van de foto´s. Dat bleek een paar dagen later echter niet het geval. De verzekeraar stuurde namelijk een vriendelijke mail, waarin zij werd bedankt voor het versturen van de foto´s. Daarbij werd als detail genoemd dat er geen foto´s van Alyssa nodig waren, maar van haar auto. Alyssa vond het zelf een beetje gênant, maar besloot uiteindelijk toch om het bericht via social media te delen en inmiddels is het wereldnieuws geworden.