Vergelijken

Uitbreiding voor prepaid autoverzekering Bundelz

  • Gepubliceerd op 21-02-2018

Er zijn autobezitters die maar af en toe rijden en waarvoor een reguliere autoverzekering in verhouding te duur is. Nationale Nederlanden heeft daar het afgelopen jaar al voor bedacht in de vorm van een prepaid autoverzekering onder de noemer Bundelz. Er is gestart met een proef en nu blijkt dat het een succes is geworden en wordt de prepaid autoverzekering Bundelz verder uitgebreid. Er komen nu nog duizend gebruikers bij die van deze verzekering profiteren. Bovendien kan er gebruik worden gemaakt van de Bundelz app die over een nieuwe functionaliteit beschikt. In Nederland is Bundelz de eerste autoverzekering die in de vorm van een prepaid polis wordt aangeboden.

Als ook na de uitbreiding van de proef blijkt dat het succes onverminderd groot is, wordt de prepaid autoverzekering halverwege 2018 voor iedereen beschikbaar gesteld. Via de Bundelz app is het mogelijk om te zien hoeveel kilometer de verzekerde nog heeft. De app voorziet ook in de ‘vind mijn auto terug’ optie. Bij het gebruikmaken van deze autoverzekering koopt de verzekerde een bundel voor duizend kilometer. Als de duizend kilometer op zijn, kan er weer een nieuwe bundel aangeschaft worden van weer duizend kilometer. Verder komt Nationale Nederlanden ook nog met een andere bundel die geschikt is voor autobezitters die af en toe rijden en maar over weinig schadevrije jaren beschikken. De groep die af en toe rijdt, blijkt namelijk heel gevarieerd en groot te zijn. Degene die af en toe rijden, kunnen eventueel nog meedoen met Bundelz zolang het aantal aanmeldingen nog niet volledig is.