Vergelijken

Zelf autoverzekering gaat over naar NowGo

  • Gepubliceerd op 16-05-2018

Zelf is een bekende verzekeraar waar het onder meer mogelijk was om een autoverzekering af te sluiten. Dat is nu niet meer mogelijk, want Zelf is halverwege mei overgegaan in NowGo. Deze overgang heeft overigens verder geen verandering ten aanzien van de autoverzekering tot gevolg, want die blijft gewoon hetzelfde. Dat geldt ook voor de voorwaarden en de scherpe premie die voor de autoverzekering in rekening wordt gebracht. Voor bestaande klanten van Zelf verloopt de overgang naar de jonge online verzekeraar NoGow geheel automatisch. De jonge online verzekeraar maakt als nieuw label deel uit van Vivat dat voorheen bekend stond als Reaal.

Wie van plan was om de komende tijd een autoverzekering bij Zelf af te sluiten, kan daar nu niet meer terecht, maar wel rechtstreeks naar NoGow met als voordeel dat er sprake is van een superscherpe premie, ruime dekking en inclusief hulp bij ongevallen. Er worden drie verzekeringen aangeboden met de keuze uit de WA autoverzekering, Beperkt Casco verzekering en de Volledig Casco verzekering. Het is onder meer aan elke automobilist aan te bevelen om bij het maken van een keuze uit een van de drie verzekeringen rekening te houden met de leeftijd van de auto. Een exclusief voordeel is dat bij alle verzekeringen de automobilistenhulp deel uitmaak van verkeersongevallen. Deze dekking is niet alleen van toepassing in Nederland, maar is eveneens geldig in het buitenland. Dat is op zich een uniek kenmerk en zeker als het gaat om een aanvullende dekking die deel uitmaakt van de WA autoverzekering. Verder zijn er nog meer aanvullende dekkingen af te sluiten.