Vergelijken

Autoverzekering blog

  • Michael van SlotenGeschreven door Michael van Sloten
  • Laatst aangepast 06-03-2024
  • Gemiddelde leestijd: 2 minuut.

Hier kun je onze oude blog vinden. Let erop dat deze niet meer actueel is en wij deze niet meer bijwerken.

Winterbanden, de zin en onzin.

Deze keer gaan we het hebben over winterbanden en uw autoverzekering. Zoals u wellicht weet zijn winterbanden in vrijwel alle wintersport bestemmingen verplicht (soms ook i.c.m. Kettingen). Dit omdat de overheden hebben bepaald dat zomerbanden in hellingen met sneeuw te gevaarlijk zijn. Mocht u alsnog met uw zomerbanden op wintersport vakantie gaan dan is de kans groot dat u een dikke boete krijgt en de auto mag laten staan totdat er winterbanden onder zitten.

Lees deze gehele blog

Schade zelf betalen of de verzekering aanspreken?

Deze keer een blog over een onderwerp waar mensen soms niet aan denken, de no claim korting na schade bij uw autoverzekering. Een vriendin van mij heeft laatst schade gemaakt tijdens het parkeren aan een deurpost, uiteraard netjes de gegevens achtergelaten en de eigenaar nam contact op.

Lees deze gehele blog

No-Claim en het veranderen van autoverzekering?

In deze blog zou ik graag eens wat willen vertellen over uw no claim als u wisselt van autoverzekering. Toevallig zat ik een tijdje terug een consumentenprogramma te kijken op TV (Radar of Kassa) en toen kwam dit onderwerp aan bod. Het ging over een meneer met tientallen schade vrije jaren welke na overstap maar een beperkt aantal kon meenemen omdat meer 'toch geen zin' heeft. Ik ben hier vandaag even ingedoken en vandaar deze blog.

Lees deze gehele blog

Waarom zouden vrouwen minder schade veroorzaken?

Jawel, onze eerste blog gaat over het eeuwenoude geruzie tussen mannen en vrouwen! Het onderwerp is, wie rijdt er beter.... De vrouwen zeggen dat dat de vrouwen zijn en de mannen uiteraard dat het de mannen zijn. Diverse uitspraken kwamen er aan te pas zoals 'Vrouw achter het stuur, bloed aan de muur'. In deze blog een luchtige blik op het echte verschil, of is dat er niet?

Lees deze gehele blog